Найкращі альтернативи PornHub

Найкращі альтернативи PornHub

Згідно з китайським пророцтвом (чи прокляттям?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб претендувати на найменше. У проміжку між усіма божевільними реакціями, які люди відчували цього року, особливо коли мова йде про людей’ сексуальні звички цього року. Якщо ви не’ Подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я здійснив за останні кілька місяців. І все ж щось, що я одягла’ Не припускаю також, що я бачив, що наближається – принаймні повністю – – це була величезна чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і веб-сайт ніколи більше не був таким самим.

Це передісторія вражаючої події

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди був принаймні трохи дискусійним, незважаючи на те, що це найкраще місце для розваг для дорослих. Щоб бути щирим, багато людей у ​​світі’ сайт верхньої трубки або вигаданий, або принаймні в основному перебільшений.

Тим не менше, після кількох місяців тиску на MindGeek’ флагманський веб-сайт. По-перше, прохання позбутися k * ddie порно з веб-сайту відновило понад 425 000 підписів після того, як фактично з’явилася колекція скарг про те, що на веб-сайті дійсно з’явилася нечисть за участю m * nors.Читати далі смоьреть плрно На сайті Статті

(Чесно кажучи, я ношу’ не розумію, наскільки це правда, оскільки я ношу’ не намагаюся знайти це хворе

сміливість. ) Разом з усім цим люди нарікали, що є завантаження, які також потребують примусових дій, пов’язаних із сексом. Ця онлайн-репутація фактично перетворила сайт на посміховисько у пресі, яка останнім часом користується перевагою, що призвело до того, що компанії банківських карток заборонили клієнтам витрачати кошти на веб-контент на PornHub.

Звичайно, ще однією великою проблемою, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, є занепокоєння кіберпіратством і копіюванням. Тому, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub завантажив, що вони займалися “ один із найретельніших заходів безпеки в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порногігант мав і продовжуватиме план:

• забороняючи неперевіреним обліковим записам включати абсолютно новий вміст будь-якого типу

• Користувачам, які завантажують, потрібно підтвердити, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• усунення можливості завантаження багатьох відеокліпів на платформі

• видалення будь-якого вмісту, який не був створений підтвердженими клієнтами PornHub

Цей останній фактор залишився в техніці, можливо, найважливішим, враховуючи, що загальна різноманітність відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я припускаю, що я визнав, що було багато скопійованих відео, однак божественний Христос, це дуже багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та інші улюблені соціальні мережі за відсутність ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі значні зміни в політиці, я можу сказати, що я’ м вид – занепокоєний– не тому, що r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Мені це скоріше здається спробою уникнути регуляторного втручання, яка може не вдатися.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що у абсолютно невинних людей вилучили їхні матеріали та закрили канали після кожного цього.

Якщо залишити мою образу, яка залишилася, є привід розслабитися –– або я маю потребу заявити –– для цього є п’ятнадцять факторів.

Прямо тут’ це те, що вам потрібно шукати, а не PornHub

Хто що розпізнає’ Більшість, імовірно, відбудеться в PornHub, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або сайт тимчасово закриється, я’ ви отримали покриття. Ось список з 10 спокусливих сайтів-туб, завантажених абсолютно безкоштовною порнографією, які можуть працювати як ваші параметри PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t area tubes у будь-якому конкретному порядку, однак це може бути найкращий веб-сайт з трубками, окрім PornHub. Однак, незважаючи на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати лідером порнофільмів.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт абсолютно запущений. Як і на всіх інших порносайтах, детально описаних тут, на цьому є купа безкоштовної нечисті, яку можна переглянути, а також’ Не бракує чудових завантажень для перегляду. І з майже 10 мільйонами завантажень, ви можете ніколи більше не відвідати інший порноканал.

Чорт, занепокоєний подумайте про це, можливо, ви ніколи не відвідаєте будь-який інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо ви втомитеся від записаних відео –– якщо це’ якось можливо – потрібен час, щоб перейти до програм веб-камери XVideos. Будь-якої години ви побачите сотні, інакше сотні привабливих моделей, готових візуально вразити вас –– принаймні доки ви’ ми отримали символи.

xHamster

Тепер ви носите’ Не потрібно витрачати кошти на порно, але, коли справа стосується цього веб-сайту, ви можете розглянути можливість розщедритися на ці чудові фільми. Вибір неймовірний, а якість абсолютно феноменальна, оскільки гарантовано, що це повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеороликів із 7500 новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як преміум-учаснику ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до кількох найгарячіших робіт порнозірок того періоду. Якщо ви’ повторно напружений щодо витрат,’покладіть на не потійте. Платний доступ за тридцять днів коштуватиме вам 6,99 доларів США, щомісяця на долар менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів США на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одразу. Мабуть, найкраща пропозиція – отримати довічну підписку, яка коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ фактично отримуєте необмежену кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. Тепер ви не маєте намір’ я маю намір заплатити всі ці або будь-які гроші. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та деяких інших спокусливих нагород. Окрім секс-програм у прямому ефірі, ви можете побачити безліч рекламних мереж порнозірок і дивовижний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших клієнтів за віком, місцезнаходженням, статтю та посадою. Ще краще, використовуючи складні інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за відтінком очей і волосся, типом фігури та фетишами, щоб назвати кілька стандартів пошуку.

Очевидно, що концепція полягає в тому, щоб зв’язатися з особами, яких ви, можливо, захочете побачити, однак, як ви можете очікувати, цей пристрій набагато краще підходить для неформального спілкування в чаті, обміну конкретними зображеннями та намірів різноманітних інших хтивих дій в Інтернеті. Проте, як і багато пунктів онлайн, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримати достатнього визнання від дротів в Інтернеті. Існує багато завантажень, які’ просто описую відеокліпи. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні привабливі зображення та приголомшливі GIF-файли.

І так, я зізнаюся, я трохи схитрив, коли шукав класифікацію з найбільшим перевагою. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це досить модно, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сторінках.

Проте я припустив, що це тип широкого, тому я вибрав “ офіційно опишіть різні інші відомі класифікації, які належать до аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; очевидно не обмежена. реальні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, як вони насолоджуються, падають і брудняться.

(До речі, аматорські фільми становлять майже половину завантажень на цьому сайті!)

Ви знаєте, що аматорська еротика також буває обох типів. Таким чином, я’ m описуючи професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім пробної порнографії в стилі гонзо, яка має певне грубе відчуття.

А я’ я не просто маю на увазі весь трах без сідла.

Зауважте лише одну річ: кожне веб-посилання є функціональним і не містить спаму, за винятком кнопки Pornography Gaming –– це’ це просто реклама.

Без матері

Визнаємо, що найвища якість є скрізь, але це’ частково через поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайду на цьому сайті. Незважаючи на те, що всі ці канали для дорослих відкриті для показу абсолютно нових масових фільмів, цей набір є чудовою порносистемою для будь-яких дивакуватих збоченців.

Вони’ У нас є групи на будь-який смак і більше, ніж просто звичайне, як-от ректальна активність, секс із транссексуалами, дивне комбінування та порнографічні відеоролики зі шкіри. Якщо ви дослідите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ для того, що ‘називається & lsquo; екстремальне порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр точно надасть вам будь-яку парну, дивну та дуже інтенсивну порнографію. Звісно, ​​нічого з цього – я так розумію – не варто очищати PornHub, але багато з наведених нижче відео можуть вразити деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена раніше, після або під час’ я оцінив вашу промежину, цей порнографічний веб-сайт здається мені унікальним, оскільки він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи незвичайними, однак деякі з них створені як нутрощі та горіхи водночас.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Продовжуючи, ще однією чудовою особливістю цього каналу є веб-сторінки з великою площею. Існують рядки форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються деталями та фотографіями. Motherless також має кімнату онлайн-чату та навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Існує процвітаюча спільнота, з якою можна спілкуватися. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ знайдете якийсь надзвичайно дивний і кумедний фап-продукт.

Переформулювати Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мама не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ Якщо майстерно знято або записано новачками, якість більшості цих безкоштовних порнографічних відеокліпів, як правило, чудова.

Я не’ У мене немає конкретної теми, але ця трубка спрямована на мене, як одна з найбільших кінофільмів, навіть завантажених на сайт. Перейдіть і скажіть мені –– Я припускаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви стурбовані тим, що вас збентежать численні звернення під час відкриття веб-сторінки, одягніть ’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та пристроїв фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді було включено останнім часом, що’ користується популярністю, і завантаження швидко попереду.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я рідко бачу цей останній варіант’ один я бачу на інших безкоштовних

порнографічні веб-сайти. Далі ви можете відфільтрувати результати відеокліпів, обов’язково найвищої якості, тривалості відео, або ви можете просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Мені варто додатково обговорити SpankBang’ функція телебачення. Учасники цього веб-сайту можуть не лише створити власні канали, але й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, у якому постійно відтворюється лайка того типу, який ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти до посилання на телевізор, ввести класифікацію, тег, пошукову фразу чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Уявіть це, і ви, можливо, захочете зробити це своїм електронним шльопанком.

YouPorn

Коли справа стосується дизайну, цей безкоштовний порнографічний веб-сайт виглядає чисто, а матеріал багато в чому – –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не відкривали цей веб-сайт, на якому розміщено безліч негідних матеріалів, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти еротичних зображень і потенційно петабайти порно відео. Вони чудово впорядковані у безліч груп, які мають зацікавити майже будь-яке чуттєве візуальне сприйняття.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має надзвичайно багато навіть більше спеціалізованої еротики, так що у них є ціла вкладка для порнозірок у виборі їжі. Поряд з ним є розділ еротики, який містить хвилю збудливих історій, які зроблять ваші враження від цього порнографічного каналу ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу стверджувати, що аматорські дизайни все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порносистема не’ не мають надмірного у вигляді додаткової метушні, що чудово для тих, хто має намір заскочити та вийти. Ви носите’ не потрібен обліковий запис для використання цього сайту’ набір пристроїв для перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, наприклад сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і історично, і в тренді. Крім того, за допомогою 2 дотиків ви можете отримати випадкову колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви впізнаєте, що саме шукаєте, на цій платформі є епічний список тегів, який потрібно відвідати, щоб повірити.

Жінки з веб-камери на YouJizz Live такі ж чарівні, як і головна трубка. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, загляньте на сайт веб-камери YouJizz. У них є всілякі привабливі сестри, але я бачив, що ви’ Відкрию для себе багато дівчат з медовим волоссям.

Оскільки ви збираєтеся клацати й жарти, носіть’ ще не грудь цього горіха. Ми’ перебуваєте лише в середині, і є додаткові трубки, які можна знайти та отримати захоплення.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *